Nieuw: 1000-delige puzzels 🧩

25/10/23 | Nieuw / Nieuws

Met veel plezier introduceren we onze nieuwe collectie legpuzzels. Vier iconische illustraties, nu verkrijgbaar als 1000-delige legpuzzels. Ze zijn gemaakt in Frankrijk op karton van hoge kwaliteit en geven je de perfecte speelervaring.

Deze collectie belichaamt de Belgische geest, met zorgvuldig bewerkte details en levendige kleuren die een eerbetoon zijn aan ons erfgoed. Dompel jezelf onder in onze Belgische 100% illustraties terwijl je elk stukje in elkaar zet. Een product dat puzzelfans in vervoering zal brengen.

Of je nu een doorgewinterde figuurzaagfanaat bent of gewoon op zoek naar een manier om te ontspannen en je onder te dompelen in de Belgische cultuur, deze nieuwe creaties zullen zeker in de smaak vallen.

Dag(en)

:

Uur(en)

:

Minuut(en)

:

Tweede(n)

Fijne nationale feestdag: -21% over de hele site* met code: "BELGIΓ‹"! πŸ‡§πŸ‡ͺΒ 

* Aanbieding geldig van 19/07/24 tot en met 21/07/24. Aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere promoties en is niet geldig op frames.